Καστοριά: “Κεκλεισμένων των θυρών” η συνάντηση Μητσοτάκη- Αγγελή. Το άγνωστο παρασκήνιο που προηγήθηκε

Ένα ολόκληρο δεκάλεπτο κράτησε η τετ-α-τετ συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ανέστη Αγγελή στο “κεκλεισμένων των θυρών” γραφείο του Δημάρχου Καστοριάς.

Ενώ απέξω περίμεναν φανερά εκνευρισμένοι, η βουλευτής Μαρία Αντωνίου και τα στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ. Μέχρι να γίνει άρση του “απορρήτου” και να επιτραπεί η είσοδος σε όλους.

Τι είχε προηγηθεί όμως και δημιουργήθηκε αυτό το σκηνικό με την πολύ ωραία ατμόσφαιρα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kastorianiestia.gr το πρόγραμμα που κατάρτισε η ΝΟΔΕ Καστοριάς δεν προέβλεπε επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο γραφείο του δημάρχου.

Γεγονός που εξόργισε τον Ανέστη Αγγελή ο οποίος κάλεσε αμέσως τηλεφωνικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία ολιγόλεπτη προσωπική συνάντηση στο γραφείο του.

Αν και δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανέστης Αγγελής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα τεκταινόμενα στο χώρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη  “να έχει λόγο στις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά του δήμου Καστοριάς”. Κάτι που έγινε αμέσως αποδεκτό.

Στη συνέχεια της επίσκεψης στο δημαρχείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης  είχε συναντήσεις με διάφορα άτομα από την Καστοριά. Γεγονός που τον έκανε να παρεκκλίνει από το πρόγραμμα της ΝΟΔΕ  που προέβλεπε συνάντηση με Ολυμπιονίκες  του ναυτικού ομίλου στο χώρο του ΔΗΝΑΚ.

Και επειδή η ώρα περνούσε και ο πρόεδρος δεν έλεγε να εγκαταλείψει τον κόσμο που τον πλησίαζε στο Δημαρχείο παρενέβη ξαφνικά ο βουλευτής Αυγενάκης για να του… υπενθυμίσει “ότι θα χάσουν το αεροπλάνο” αν δεν αποχωρήσουν άμεσα από εκεί και να τον αποσπάσει από τον κόσμο.

Πράγμα που έγινε αμέσως αλλά ο πρόεδρος εμφανίστηκε με τη συνοδεία του λίγο μετά στο ΔΗΝΑΚ να φωτογραφίζεται με όλη την άνεση του με τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς