“Επέστρεψε” στο πατρικό του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας τυλιγμένος στην ελληνική σημαία – Αύριο κηδεία (εικόνες)

Στους Βουλιαράτες η σορός του 35χρονου μετά από 11 ημέρες ασέβειας από τις αλβανικές Αρχές…

Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία έφτασε στους Βουλιάράτες το φέρετρο με τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Του 35χρονου ομογενή, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής αστυνομίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Μετά από 11 ημέρες ταλαιπωρίας των γονιών και ασέβειας προς τον νεκρό από τις αλβανικές Αρχές η σορός έφτασε λίγο μετά τις 16:00 της Τετάρτης στο χωριό.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στο πατρικό του προκειμένου να θρηνήσουν και να αποχαιρετήσουν τον 35χρονο.

Κατσιφας - σορος - Βουλιαράτες

Κατσιφας - σορος - Βουλιαράτες

Κατσιφας - σορος - Βουλιαράτες

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας φορά στρατιωτική περιβολή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ θα ταφεί με τα στρατιωτικά ρούχα του.

Κατσιφας - σορος - Βουλιαράτες

Κατσιφας - σορος - Βουλιαράτες

Χιλιάδες κόσμου αναμένονται να βρεθούν στους Βουλιαράτες για να πουν το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 13.00 τοπική ώρα της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και θα ακολουθήσει  η ταφή του 35χρονου  στο κοιμητήριο του χωριού .

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα  τόσο στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας όσο και στο χωρίο.  Μέχρι στιγμής δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ant1news.gr