Ε.Ο.Γ.: Η νικήτρια του Πανελληνίου Διαγωνισμού Σχεδίου Μόδας 2018-2019 με βάση τη γούνα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας διοργάνωσε για ακόμα μια φορά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας. Περισσότεροι από τριάντα σχεδιαστές συμμετείχαν σε αυτόν και αξιολογήθηκαν από την ειδική συνεργάτιδα της Ε.Ο.Γ. Αναστασία Μπατσή. Νικήτρια αναδείχθηκε η κα Μαριάννα Λεμπέση.

 

Η τελική 10άδα διαμορφώθηκε ως εξής:

 

  1. Μαριάννα Λεμπέση από το Athens Fashion Club
  2. Κυριάκη Πλάκα από το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας
  3. Γιούλη Μουτσακάτου-Σταυράτου από το Athens Fashion Club
  4. Ανθή Ακριτίδου από το Pansik Θεσσαλονίκης
  5. Αθανάσιος Βασιλειάδης από το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς
  6. Κατερίνα Καζατζόγλου από το Middelesex Fashion School
  7. Κέβη Κουλούρη από το Pansik Αθήνας
  8. Μαρία Κιοσσέ από το ΤΕΙ ΚΙλκίς
  9. Ευαγγελία Πετκανά από το Pansik Θεσσαλονίκης
  10. Κυριακή  Τοούλια από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 

Τα σχέδια της νικήτριας  θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Με αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2019 REMIX 2019, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF, στο Μιλάνο της Ιταλίας το Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της MI-FUR 2019.

 

Το REMIX είναι ο ετήσιος διαγωνισμός σχεδίου γούνας, ο οποίος δίνει την δυνατότητα σε ταλαντούχους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα σχέδια τους σε ένα εξαιρετικά επιφανές διεθνές ακροατήριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν σε  παραδοσιακά και σε σύγχρονα κανάλια πολυμέσων.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού REMIX 2019 θα λάβουν διακρίσεις, βραβεία και δημοσιογραφική κάλυψη για την προώθηση της καριέρας τους.

 

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα ενδύματά τους στο FUR NOW, την παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία μόδας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας

Η διαφημιστική εκστρατεία γίνεται εποχικά όλο το χρόνο τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή σε μεγάλα περιοδικά μόδας , καθώς και σε  μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι προηγούμενοι φιναλίστ του REMIX έχουν αναγνωρίσει την συμβολή του REMIX στην προώθηση της καριέρας τους, η οποία φαίνεται από την συνεργασία τους με κορυφαίους οίκους μόδας και την ενδυματολογική επιμέλεια διασημοτήτων που ανέλαβαν.