Καστοριά: Ποιοι επισκέφθηκαν σήμερα το 3ο Fur Shopping Festival

Κοινή επίσκεψη στα περίπτερα του 3ου Fur Shopping Festival πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι η Υφυπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Παναγιώτης Κώττας συνοδευόμενοι  από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Γιάννη Κορεντσίδη.

 

Λίγο αργότερα τους χώρους της έκθεσης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Τόμου και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ευάγγελο Στεργιόπουλο. Καθώς επίσης και ο Δήμαρχος του Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Νίκο Χατζηκυριακίδη και Αφροδίτη Μπελονάκη.

 

Νωρίς το απόγευμα εμφανίστηκε στο χώρο της έκθεσης η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη συνοδευόμενη από τη Βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και την δημοτική σύμβουλο Ματούλα Αντωνίου.

Τα περίπτερα της Έκθεσης επίσης επισκέφθηκαν ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης,  και από την ΝΟΔΕ Καστοριάς ο πρόεδρος  Στέργιος Αδάμ  και η Μαρία Νάτσιου.