Ζήτησε από δύο άτομα να του δείξουν την απόδειξη αγοράς προϊόντων – Εκείνοι αρνήθηκαν με τον έναν να χαστουκίζει τον εφοριακό – Αναζητούνται οι δράστες

Επί μια εβδομάδα προσπαθούσαν οι αστυνομικοί να εξακριβώσουν τα στοιχεία δυο αγνώστων οι οποίοι επιτέθηκαν σε έναν εφοριακό και τον χτύπησαν, όταν ζήτησε να του δείξουν την απόδειξη για την αγορά προϊόντων που κρατούσαν. Όμως, τελικά, δεν τα κατάφεραν.

Ο υπάλληλος της τοπικής Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας είχε καταγγείλει στους άνδρες του Γ’ αστυνομικού τμήματος Πατρών ότι οι δυο δράστες αρνήθηκαν να υποβληθούν σε φορολογικό έλεγχο, ενώ ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να τον… χαστουκίσει μία φορά όταν τους προειδοποίησε για τις κυρώσεις που θα είχαν αν επέμεναν στην άρνηση.

Αμέσως μετά, οι άγνωστοι είχαν σπεύσει να εξαφανιστούν, χωρίς φυσικά να του δώσουν τα στοιχεία τους. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ίσως τους είχαν καταγράψει, αλλά δεν βρήκαν οπτικό υλικό κι έτσι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απείθεια και βιαιοπραγία, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.