Σκηνές ταινίας από καταδίωξη στους δρόμους της Κοζάνης! Γυναίκα αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πρωταγωνίστρια του συμβάντος

Μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού δυο επίδοξων γυναικών, είχε ήδη στηθεί το πρωί του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομίας, προκειμένου  να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο γυναίκες που έκλεβαν σούπερ μάρκετ.

Σκηνές ταινίας από αστυνομική καταδίωξη θυμίζει το περιστατικό που συνέβη σε γυναίκα Αστυνομικό της ομάδας Δίας, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, την ώρα που η Αστυνομικός βρισκόταν στο όχημα της με το παιδί της και τη μητέρα της σταματημένη σε φανάρι στην περιοχή του Νοσοκομείου, δέχτηκε χτύπημα από άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε άλλη γυναίκα μεγάλης ηλικίας και την εγκατέλειψε.

Για κακή τύχη της γυναίκας δράστη και για καλή τύχη της Αστυνομικού και τα γρήγορα αντανακλαστικά της, κάλεσε την Αστυνομία, προκειμένου να δηλώσει το συμβάν και έβγαλε κυριολεκτικά λαβράκι!

Η οδηγός του οχήματος καταδιώκονταν ήδη από την Αστυνομία, για κλοπές που είχε διαπράξει με τη συνεργό της το πρωί του Σαββάτου , με αποτέλεσμα η Αστυνομικός αφού πληροφορήθηκε από την υπηρεσία της με “ποια” έχει να κάνει ξεκίνησε να την καταδιώκει.

Η καταδίωξη θύμιζε κυριολεκτικά σκηνές από ταινία αστυνομικής καταδίωξης στους δρόμους της Κοζάνης, Η Αστυνομικός της ομάδας Δίας, αψηφώντας οτιδήποτε, έκανε το καθήκον της, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Αφού υπήρξε μία μεγάλη κινητοποίηση των Αστυνομικών δυνάμεων, η γυναίκα συνελήφθη στα Κοίλα Κοζάνης από την ομάδα Δίας, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησε η Αστυνομικός που την καταδίωκε.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και η συνεργός της η οποία βρισκόταν σε άλλο σημείο, των οποίων τα σχέδια χάλασε η Αστυνομικός της ομάδας Δίας, που βρέθηκε τυχαία στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR