IMG-91e97f05d32db871e46d8ac1935f2a7f-V

Ολονύχτια επιχείρηση μεταφοράς ασθενούς από την Σαμαρίνα στο Νοσοκομείο Γρεβενών βίντεο

Μεγάλη κινητοποίηση φορέων για τη μεταφορά πολίτη από τη Σαμαρίνα Γρεβενών το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου

Μία μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς ασθενούς στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου στη Σαμαρίνα Γρεβενών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, υπάλληλος ο οποίος δουλεύει σε εργοστάσιο της περιοχής, καλώντας το 166, δήλωσε ότι αισθάνεται έντονη αδιαθεσία.

Ένας μεγάλος συντονισμός από τις αρχές και τους φορείς χρειάστηκε, προκειμένου να παραλάβουν τον υπάλληλο από το δύσβατο σημείο όπου βρισκόταν και ήταν αποκλεισμένος.

Από την έντονη χιονόπτωση που σημειωνόταν εκείνη την ώρα σε αρκετά σημεία, το χιόνι έφτανε το ένα μέτρο, ενώ στο σημείο του Σταυρού Σαμαρίνας, ξεπερνούσε ακόμη και τα δυο μέτρα.

Με τη δύναμη 4 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενός ερπιστριοφόρου, δύο εκχιονιστικών μηχανημάτων και ενός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ξεκίνησε η πολύωρη επιχείρηση προκειμένου να φτάσουν στο δύσβατο σημείο το οποίο βρισκόταν ο υπάλληλος.

Η επιχείρηση διακομιδής του υπαλλήλου ξεκίνησε το βράδυ το Τετάρτης λίγο μετά τις 23:30 και ολοκληρώθηκε το πρωί τις Πέμπτης, γύρω στις 06:00, όπου ο εργαζόμενος αρχικά μεταφέρθηκε σε χαμηλότερο σημείο και έπειτα τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών και Κοζάνης, του ΕΚΑΒ, αλλά και εθελοντών πολιτών από τη Σαμαρίνα, η επιχείρηση διακομιδής του υπαλλήλου στο Νοσοκομείο Γρεβενών είχε αίσιο τέλος.

Επικεφαλής του συντονισμού όλης της επιχείρησης ήταν ο Αντιπεριφεριάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος οποίος δήλωσε στο KOZANILIFE.GR :

«Μία πολύωρη επιχείρηση μεταφοράς πολίτη από μία δύσκολη περιοχή της Σαμαρίνας έλαβε τέλος. Με τον κατάλληλο συντονισμό και την πολύ καλή συνεργασία όλων, η δύσκολη αυτή επιχείρηση παρόλο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχε αίσιο τέλος».

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες