Πορεία που διοργανώνει η Παμμακεδονική  Συνομοσποδία θα ξεκινήσει από τις Πρέσπες,  θα περάσει από όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και να καταλήξει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα.

Όπως ανέφεραν κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου την επομένη του συλλαλητηρίου, δηλαδή τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου «μια πολυπληθής ομάδα θα βρεθεί με άλλους αγωνιστές στις Πρέσπες για να υπογράψουν συμφωνητικό μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών» προκειμενου να καταδείξουν ότι «ο ελληνικός λαός δεν θα αποδεχθεί ποτέ την εκχώρηση της ιστορίας, την εκχώρηση ταυτότητας και ενότητας».

Την  Δευτέρα 21 Ιανουαρίου η πορεία θα περάσει από την Καστοριά και την Φλώρινα, στις 22 Ιανουαρίου από Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Έδεσσα και στις 23 από Γιαννιτσά, Κιλκίς και Σέρρες όπου το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σχετική διαμαρτυρία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας προγραμματίζεται διαμαρτυρία στην πόλη της Δράμας.

Στις 24 Ιανουαρίου θα περάσει  από την Καβάλα και να κατευθυνθεί προς τη Θεσσαλονίκη ενώ διαμαρτυρία προγραμματίζεται και την Κατερίνη.
Την ίδια ώρα προγραμματίζονται παράλληλες πορείες και την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί πορεία στη Λάρισα η οποία το Σάββατο θα καταλήξει μέσω Θήβας και Λαμίας στη Λιβαδειά.

Θα συμμετέχουν και πολίτες  από τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και την Πελοπόννησο.Οι  διαδηλωτές από την νησιωτική Ελλάδα θα συγκεντρωθούν το Σάββατο στον Πειραιά όπου θα γίνει συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, οι διαδηλωτές από όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα για  να πραγματοποιήσουν το  νέο συλλαλητήριο «Ο αγώνας δεν είναι της Μακεδονίας και της Βορείου Ελλάδας ο αγώνας είναι όλη της Ελλάδος. Ελληνισμος χωρίς Μακεδονία δεν υπάρχει»