DSC_1248 (002)
29 Ιαν 20191min0

Στις 2 έως 5 Μαϊου η 44η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Αντιμέτωπος για μία ακόμη χρονιά με την κρίση που ταλανίζει τον κλάδο της γούνας και τα οικολογικά κινήματα θα βρεθεί ο Σύνδεσμος Γουοποιών Καστοριάς που διοργανώνει και φέτος την 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας από 2 έως 5 Μαϊου στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεοδνίας

Σύμωνα με τις δηλώσεις των μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προφήτης Ηλίας:
Εγγύηση για την επιτυχία της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς αποτελεί για άλλη μία φορά η μεγάλη συμμετοχή των γουνοποιητικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς πριν ακόμη λήξει η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων, ήδη έχει εξαντληθεί ο Εκθεσιακός χώρος.

Πιο συγκεκριμένα, αιτήσεις έχουν καταθέσει 90 γουνοποιητικές επιχειρήσεις από 8 χώρες (Ελλάδα, Ρωσία, Ουγγαρία, Γερμανία, Καναδάς, Ιταλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Τουρκία) οι οποίες έχουν «κλείσει» τα περίπτερά τους, ενώ άλλες 25 βρίσκονται σε αναμονή για τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν ζητήσει.
Εξ’ αυτών, 15 είναι νέοι Εκθέτες που εμπιστεύονται τη φετινή διοργάνωση προκειμένου να αναδείξουν τις κολεξιόν τους για τον χειμώνα 2019-2020. Αποτέλεσμα είναι το να υπάρχει, για άλλη μία φορά, υπερκάλυψη στον Εκθεσιακό χώρο.

Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών έχει ξεκινήσει μία μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για την προβολή της Έκθεσης, μέσω του Κλαδικού Τύπου, των social media, τη διανομή φυλλαδίων και προσκλήσεων σε δυνητικούς πελάτες σε μεγάλα events του κλάδου, αλλά και με newsletters σε στοχευμένο κοινό, χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που υπάρχουν στην βάση δεδομένων του και ξεπερνούν τις 5.000.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια ο Σύνδεσμος προτίθεται να ναυλώσει πτήσεις charter στο αεροδρόμιο της Καστοριάς, «στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης μας με στόχο την ενεργοποίηση των υποδομών του τόπου μας, καθώς όπως ήδη έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν, μέλημα μας εκτός από την ευημερία του κλάδου και η οικονομική ευημερία της Καστοριάς», τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών, Γιάννης Κορεντσίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε μαζί με τον Αντιπρόεδρο, Αποστόλη Τσούκα, και τον αν. Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου, Λάζαρο Σαββίδη, ανακοινώνοντας τα προαναφερθέντα στοιχεία.

Τα μέλη της Διοίκησης εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η επισκεψιμότητα θα αγγίζει και ίσως θα ξεπεράσει τους αριθμούς της προηγούμενης διοργάνωσης, οπότε 1.339 εμπορικοί επισκέπτες από 43 χώρες πέρασαν τις πύλες του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, καθιστώντας την Έκθεσή μας ένα από τα σημαντικότερα events του κλάδου της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Αισιοδοξούμε ότι οι Εκθέτες μας θα καταφέρουν να κάνουν κάτι περισσότερο σε επίπεδο συναλλαγών και εμπορικών συμφωνιών από ό,τι ίσως προσδοκούν», σημείωσε ο κ. Τσούκας.

Ταυτόχρονα, προγραμματίζονται νέα events που θα πλαισιώσουν την Έκθεση, προκειμένου η καινοτομία και η πρωτοπορία της να ενισχυθούν. «Έχουμε ήδη αρχίσει να προγραμματίζουμε κάποιες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι ουσιαστικές ως προς την ανάδειξη της Ελληνικής Γούνας σε Διεθνές επίπεδο», εξήγησε ο κ. Σαββίδης.
Την 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς και η ΔΕΘ – HELEXPO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες