Κοζάνη: 24ωρη φύλαξη της Αστυνομίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης – Διμοιρία των ΜΑΤ στην Πτολεμαΐδα

Αυξημένα μέτρα της Αστυνομίας παρατηρούνται στην πόλη της Κοζάνης τα τελευταία 24ωρα, λίγο πριν τη διαδικασία της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή.

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη καθώς και τα σπίτια των βουλευτών φυλάσσονται από άντρες της Αστυνομίας, ενώ από νωρίς το πρωί της Πέμπτης τα γραφεία βρίσκονται υπό 24ωρη φρούρηση.

Στην Πτολεμαΐδα έχει φτάσει διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου στο κέντρο της πόλης.

Ανάλογη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή παρατηρήθηκε κατά την ημέρα της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ τόσο στον αγώνα χάντμπολ με τα Σκόπια όσο και σε εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη της Κοζάνης το προηγούμενο διάστημα, τα μέτρα της Αστυνομίας ήταν δρακόντεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με σχετική ανακοίνωσή της τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR