Ο Πρωτέας έκοψε την Βασιλόπιτα γιορτάζοντας 26 χρόνια από την ίδρυσή του!

Σε μία πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς Πρωτέας έκοψε την Βασιλόπιτα, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, γιορτάζοντας 26 χρόνια από την ίδρυσή του.

Όλα ήταν άψογα οργανωμένα και συντονισμένα από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ειδικά την Πρόεδρο κ. Μαίρη Μπαλλή, η οποία καλωσορίζοντας μέλη, αθλητές, γονείς και φίλους του Συλλόγου, ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους κι έκανε αναφορά στην επιτυχημένη χρονιά του Πρωτέα, καθορίζοντας παράλληλα και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Χαιρετιστήριες επιστολές απέστειλαν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Βουλευτής, κ. Μαρία Αντωνίου, οι οποίες εξήραν την δραστηριότητα του Συλλόγου και συνεχάρησαν το Διοικητικό Συμβούλιο για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τυχερή της ημέρας ήταν η Βενετία Σπύρου, από τα παιδικά τμήματα της προπονήτριας κ. Χριστίνας Γκαρά. Ο Σύλλογος εύχεται να είναι πάντα τυχερή και στα υπόλοιπα παιδιά, τους αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου καλή χρονιά με υγεία και πολύ Τένις!

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωτέας, που είναι ο μακροβιότερος και ιστορικότερος Σύλλογος Τένις της περιοχής, λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους Προπονητικά Τμήματα, Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά, Παιδιών και Ενηλίκων για κάθε επίπεδο και κάθε ηλικία.