Ψήφισμα της Οργάνωσης Ποντίων Ν. Καστοριάς για την Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 20:00, στα γραφεία της Οργάνωσης Ποντίων Ν. Καστοριάς, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο με παρόντα μέλη τους κάτωθι:

Αμαραντίδης Ιωάννης

Κεχαΐδου Παρθένα

Μεγακλή Μαρία

Ζορπίδου Δέσποινα

Ανδρινοπούλου Πολυξένη

Λιώγος Στέφανος

Θεοδωρίδου Ειρήνη

Τερζόπουλος Κωνσταντίνος

Αποστολίδης Γεώργιος

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Μουρατίδου Βασιλική

 

Με  μοναδικό θέμα : Η Παράδοση του Ελληνικού ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

 

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ   τα κάτωθι:

H Μακεδονία είναι Μία και Μόνο Ελληνική!!  Το όνομα Μακεδονία προέρχεται από το επίθετο Μακεδνός που σημαίνει ψιλός άνθρωπος!  Έτσι η γη των ψιλών ανθρώπων ονομαζόταν Μακεδονία από τη Λάρισα έως την Αχρίδα! Συγκαταλεγόταν και η Αρχαία Ηράκλεια πόλη ιδρυθείσα από τον Φίλιππο τον Β΄.!

Σήμερα έχουμε δύο χώρες με Ελληνικά ονόματα : Μακεδονία και Ελλάδα!  Αυτό το  έγκλημα  της παράδοσης του ονόματος Μακεδονία διεπράχθη από 153 Έλληνες με μειωμένο πατριωτισμό, χωρίς να έχουν  δικαίωμα!!

Μόνο το σύνολο του Ελληνισμού έχει αυτό το δικαίωμα, το οποίο τσαλαπάτησαν οι 153 ψηφίσαντες με τις βρώμικες ιδέες τους!!  Ο Ελληνικός Λαός θα τους τιμωρήσει, όπως ξέρει, αλλά ήδη το έγκλημα διεπράχθη!!  Ό,τι αποφάσισαν με τη ψήφο τους  για την ονοματοδοσία των Σκοπίων , θα τους συνοδεύει στους αιώνες των αιώνων!!

Ως εκ τούτου η Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς ΘΕΩΡΕΙ ότι οι 153 ψηφίσαντες έκαναν το μεγαλύτερο κακό στον Ελληνισμό  από το 1453!

Ο Σύλλογος μας  δεν θα προσκαλέσει  ποτέ  κανέναν  από τους 153 ψηφίσαντες Βουλευτές σε μελλοντικές του εκδηλώσεις!!  Είναι χρέος  κάθε πατριωτικού Σωματείου να το κάνει πράξη!

Για  το Δ.Σ.

Η Γραμματέας                                                                    Ο Πρόεδρος

Μεγακλή Μαρία                                                                   Αμαραντίδης Ιωάννης