Θρήνος στην Ημαθία από τον άδικο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στο γήπεδο

Κανείς στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από κοντά τους τόσο νωρίς, ο Χρήστος Πετρίδης, 17 ετών ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, ο οποίος χθες το απόγευμα κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Κατά την διάρκεια του αγώνα της ΑΕ Χαρίεσσας- Φίλιππος Μελίκης και συγκεκριμένα στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε «παγώνοντας» τους πάντες.

Αμέσως έτρεξαν πάνω του να δουν τι συμβαίνει ο γιατρός του αγώνα, ο βοηθός Λουκάς Ρηγόπουλος όπως και ο αδελφός του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Βασίλης Ντάμτσιος δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσαν και το ασθενοφόρο.

Ο άτυχος νέος δεν κατάφερε να επανέλθει και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας και αφού οι γιατροί έκριναν την κατάσταση του σοβαρή μεταφέρθηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, που παρά της προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η τοπική κοινωνία της Ημαθίας είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του νεαρού αθλητή Χρήστου Πετρίδη καθώς σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η περιοχή τους θρηνεί για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια τον χαμό ενός ποδοσφαιριστή της.

Ο 17χρονος ήταν ένας φιλόδοξος και δραστήριος νέος, αγαπούσε το ποδόσφαιρό καθώς έπαιζε από μικρή ηλικία ενώ αγαπημένη του ομάδα ήταν η Manchester United την οποία ήθελε να παρακολουθήσει και από κοντά κάποια στιγμή.

petridis_1
petridis_2
petridis_3
petridis_4

https://www.protothema.gr