photo ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ )

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Χρήστου Γκοσλιόπουλου για τον Δήμο Νεστορίου

Αγαπητοί Συνδημότες,

Μετά από ώριμη σκέψη, πολύμηνο προβληματισμό και συζήτηση με πολλούς συνδημότες, πήραμε την Πρωτοβουλία να ενώσουμε δημιουργικές δυνάμεις  του τόπου μας και να καταθέσουμε μια πρόταση που θα τεθεί στην κρίση των δημοτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η απόφασή μας αυτή δεν σχετίζεται  με πολιτικές φιλοδοξίες ή ανασφάλειες, παρά με την πραγματική μας αγωνία για το μέλλον του δήμου. Σχετίζεται με την ανιδιοτελή  αγάπη μας  για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Με το ανυπόκριτο ενδιαφέρον για την προώθηση των μεγάλων εκκρεμών θεμάτων που θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα δημιουργήσουν επιπλέον προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του Γράμμου.

Αγαπητοί Συνδημότες

Η πρωτοβουλία μας αυτή, που είναι ενωτική και ακηδεμόνευτη κομματικά, θα αξιοποιεί την εμπειρία παλαιότερων στελεχών, αλλά θα πλαισιώνεται από πολλούς νέους και καινούργιους ανθρώπους, που έχουν πραγματική διάθεση για προσφορά και συμμετοχή.

Κοινός μας στόχος είναι να δουλέψουμε για τον Δήμο, δηλαδή για το συλλογικό συμφέρον και όχι για προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες.

Πρόθεση μας είναι, στα πλαίσια της συνέχειας της διοίκησης, να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκίνησαν και να ενεργοποιήσουμε αυτά που αδρανούν.

Προσωπικός μου στόχος επίσης είναι να μεταφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στα νέα στελέχη και να τους δώσω ευκαιρίες και δυνατότητες να προσφέρουν και να αναδειχθούν μέσα από τη δουλειά τους. Έτσι μόνο μπορεί να δημιουργηθεί ένας νέος πυρήνας αυτοδιοικητικών στελεχών και μία νέα ‘’μαγιά’’ για το μέλλον.

Για αυτό

Σας καλώ όλους, όσοι αγωνιάτε και ανησυχείτε για το μέλλον της περιοχής μας, όσοι μένετε και έχετε τα συμφέροντά σας στο Δήμο Νεστορίου, αλλά και όσοι αγαπάτε και ενδιαφέρεστε για την ιδιαίτερη πατρίδα σας, από όπου κι αν βρίσκεστε, να συστρατευτείτε μαζί μας. Να βοηθήσετε την προσπάθειά μας με όποιον τρόπο μπορείτε. Με τη συμμετοχή, τις προτάσεις, την ηθική σας υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και τελικά την στήριξή σας.

Καλώ ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να θεωρήσουν το εγχείρημα αυτό δικό τους. Να το αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν. Μόνο με τη συμμετοχή τους θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στη διαμόρφωση του δικού τους μέλλοντος. Ένα μέλλον και ένας τόπος για τα οποία αξίζει να πάρουμε την πρωτοβουλία.

 

Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος

του Δήμου Νεστορίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες