Διευκρίνιση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου για τα έργα του Άργους Ορεστικού

Αγαπητέ κ. Ιατρίδη

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη τύπου της επικεφαλής του συνδυασμού  «ΕΛΠΙΔΑ» κας Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, που δόθηκε στην Καστοριά έγινε αναφορά στο γεγονός ότι ούτε ένα ευρώ δεν έπεσε στην οικονομία της Καστοριάς από το ΕΣΠΑ που να προέρχεται από νέα έργα. Η ακριβής αναφορά στο κείμενο ήταν η εξής «από το ΕΣΠΑ το 2015 η Καστοριά έχασε 30 εκ € από έργα που απεντάχθηκαν και από το νέο ΕΣΠΑ ούτε ένα ευρώ δεν έχει πέσει ακόμη στην οικονομία της ΠΕ»

Επίσης επισημάνθηκε ότι η ένταξη ενός έργου δεν σημαίνει οπωσδήποτε και υλοποίηση αφού πολλές φορές ενταγμένα έργα απεντάσσονται για διάφορους λόγους.

Η αναφορά ήταν γενική και σε καμιά περίπτωση δεν ονοματίστηκαν τα ενταγμένα έργα του Δήμου Άργους Ορεστικού τα οποία άλλωστε φαίνεται ότι σύντομα δημοπρατούνται λόγω ετοιμότητας.

 

Γραφείο Τύπου

 

Απάντηση της Κ.Ε.

Δεν έχουμε λόγους να αμφισβητήσουμε τις δηλώσεις  της κ. Ζεμπιλιάδου για τα συγκεκριμένα έργα. Όμως η προϊστορία τόσο για τον  Δήμο Άργους Ορεστικού όσο και για τους υπόλοιπους δήμους της Καστοριάς διδάσκει τα εντελώς αντίθετα. Δηλ. αυτά που υποστήριξε από την αρχή η κ. Ζεμπιλιάδου ότι “ούτε ένα ευρώ δεν έπεσε στην οικονομία της Καστοριάς από το ΕΣΠΑ που να προέρχεται από νέα έργα”!!!

Όσο για τα εν λόγω έργα κοντός ψαλμός αλληλούϊα

Αναμένουμε τις δημοπρατήσεις.