3η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
24 Μαρτίου 20191min0

Συνελήφθησαν στην Κρυσταλλοπηγή τρεις διακινητές παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν 3 διακινητές στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες

Κατασχέθηκαν συνολικά -2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, χρηματικά ποσά των -4.590- ευρώ και -23.700- Λεκ Αλβανίας, καθώς και -7- κινητά τηλέφωνα
Συνελήφθησαν σήμερα (24-03-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, τρεις (3) διακινητές, όλοι τους αλλοδαποί, ηλικίας 41, 47 και 63 ετών, για μεταφορά προς το εσωτερικό της χώρας, συνολικά τριών (3) αλλοδαπών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 47χρονο αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 20 και 40 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί κατείχαν διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου της χώρας, καθώς και σε βάρος τους εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.
Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 41 και 63 ετών, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν από κοινού με αυτό, παράνομα, προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, έναν 51χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, ο 51χρονος αλλοδαπός κατείχε διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου της χώρας, καθώς και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.
Κατασχέθηκαν συνολικά (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, χρηματικά ποσά των (4.590) ευρώ και (23.700) Λεκ Αλβανίας, καθώς και (7) κινητά τηλέφωνα.
Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες