Συλλήψεις 2 ατόμων σε Καστοριά και Φλώρινα για ψευδής καταμήνυση και απόφαση Δικαστηρίου, σε διαφορετικές περιπτώσεις

Συνελήφθησαν χθες (05-03-2019) σε περιοχή της Καστοριάς και στην Φλώρινα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Φλώρινας αντίστοιχα, δύο (2) άτομα, ένας 20χρονος ημεδαπός και ένας 32χρονος αλλοδαπός για ψευδής καταμήνυση χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος και απόφαση Δικαστηρίου, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα:

  • Μεσημβρινές ώρες της (05-03-2019) σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ανήγγειλε, εν γνώσει του, ψευδώς σε αστυνομική Υπηρεσία την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε σχολείο της Καστοριάς. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.
  • Μεσημβρινές ώρες της (05-03-2019) στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιερισσού Χαλκιδικής, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για νομοθεσία περί αλλοδαπών.