Ανατροπή – Δημιουργία: Για 5η συνεχόμενη χρονιά το επιτυχημένο Μεταπτυχιακό MOGMAT του ΤΕΙ που μας δικαιώνει

Χαιρετίζουμε την έναρξη της  5ης συνεχόμενης Ακαδημαϊκής χρονιάς του επιτυχημένου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών M.O.G.M.A.T – « Διαχείριση  και μεταφορά

φυσικού αερίου και πετρελαίου»  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  σε συνεργασία με το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν αυτός που ζήτησε η Έδρα του Π.Μ.Σ. να είναι στην Καστοριά και την επιδότηση νέων παιδιών , νέων επιστημόνων,χωρίς διακρίσεις, υπό μορφής υποτροφιών (διαμέσου του εξαίρετου Ιδρύματος Μποδοσάκηαπό τον Διαδριατικό Αγωγό TAP o οποίος και πήρε την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

«Στόχος μας είναι να επενδύσουμε στη γνώση και να μετατρέψουμε τον TAP σε αγωγό συνεργασίας, φιλίας και γνώσης, που αφουγκράζεται τις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων και συνεργάζεται με τους εκπροσώπους τους για να σχεδιάσει και να υλοποιήσει κοινωνικές δράσεις» είχε δηλώσει ο Περιφερειάρχης, πριν δύο χρόνια  επισημαίνοντας ότι η χρηματοδότηση των Μεταπτυχιακών αποτελεί έναν πολύ ισχυρό συμβολισμό και το πρώτο επιλέξιμο έργο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Διαδριατικού αγωγού TAP.

Το Μεταπτυχιακό MOGMAT έχει δώσει μέχρι στιγμής, σε 137 Πτυχιούχους Επιστήμονες υποτροφίες υπό μορφή διδάκτρων ,συνολικού ποσού385,000€

Καλή επιτυχία για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 

Επίσημη ιστοσελίδα Μεταπτυχιακού 

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ