Μεγάλη Εβδομάδα με πληρωμές για συντάξεις και επιδόματα

Ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις όσων προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον πρώην ΟΓΑ, το επίδομα στέγασης, το ΚΕΑ του Μαρτίου, οι συντάξεις και τα επιδόματα μηνός Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών, το επίδομα του Παιδιού και οι συντάξεις του Δημοσίου και του πρώην ΙΚΑ και οι επικουρικές συντάξεις Μαΐου.

Στις 23 Απριλίου, Μ. Τρίτη, θα καταβληθούν οι συντάξεις του πρώην ΟΑΕΕ και του πρώην ΟΓΑ. Στις 24 Απριλίου, Μ. Τετάρτη θα καταβληθεί το επίδομα στέγασης σε όσους υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Μαρτίου και αυτή έχει εγκριθεί, το ΚΕΑ Μαρτίου, οι συντάξεις και τα επιδόματα Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο.

Την ίδια μέρα (24/4) θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή ποσών Επιδόματος Παιδιού για να αντιμετωπιστούν ορισμένες αστοχίες της πρώτης πληρωμής του 2019 σε περιορισμένο πλήθος δικαιούχων.

ethnos.gr