Οι 10 πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού “Τελευταία Ευκαιρία” του Αλέξανδρου Ταμίλια

Τους δέκα πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού του “Τελευταία ευκαιρία”  παρουσίασε ο Αλέξανδρος Ταμίλιας

 

 

 

 

 

Γκίτσος Γ. Θεόδωρος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικών Η/Υ

Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα του Web Development και συμβουλεύω επιχειρήσεις, πώς να αξιοποιήσουν σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, ώστε να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Έχω δημοσιεύσει πλήθος εκπαιδευτικών διαδικτυακών σεμιναρίων, ενώ έχω να επιδείξω πλούσιο εθελοντικό έργο στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Αρθρογραφώ στο bizman.gr καθώς και στο προσωπικό μου blog theodorosgkitsos.com

Αγαπώ την Καστοριά, την πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και επιθυμώ την πρόοδό της σε όλους τους τομείς. Θα διαθέσω τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις, τις επαγγελματικές μου εμπειρίες και τον προσωπικό μου χρόνο για την επίτευξη των κοινών μας στόχων

 

Δέσπας Π. Ηλίας

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων

Γεννήθηκα το 1970 στην Καστοριά, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων και διαχειριστής ιστοσελίδων και  εφαρμογών.

Ζούμε σε μια εποχή καταιγιστικών αλλαγών! Οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρόν ως πολίτες με άποψη, αποφασιστικότητα και όραμα που προηγούνται των καταστάσεων και όχι πια να μένουμε απλοί θεατές που άβουλα τις ακολουθούν …

 

 

 

 

 

Μακρίδου Δήμητρα

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Αποφοίτησα από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κοζάνης και παρακολουθώ μαθήματα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εργαστεί ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε διάφορα έργα τα τελευταία 8 έτη.

Παράλληλα, ασχολούμαι ως προπονήτρια του Συλλόγου Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς στο τμήμα της αναρρίχησης συνδυάζοντας την αγάπη μου για τα παιδιά, τη φύση και τον αθλητισμό.

Θεωρώ ότι ο νομός μας μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για εναλλακτικές μορφές τουρισμού και να γίνει ένας αγαπημένος προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου. Χρειάζεται νέους ανθρώπους, νέο όραμα και νέα ώθηση.

 

Έμπορος τουριστικών ειδών

Γεννήθηκα το 1970 στην Καστοριά οπού και κατοικώ μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών 12 και 10 ετών.

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων τα τελευταία 30 χρόνια σε Αθήνα, Κρήτη και Καστοριά.

Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Έχω υπάρξει πρόεδρος και μέλος πολλών αθλητικών σωματείων.

Αγαπώ υπερβολικά την όμορφη πόλη μας και όνειρό μου είναι να βοηθήσουμε όλοι ώστε να γίνει πόλος έλξης εκατομμυρίων ανθρώπων.

 

 

 

Γεωπόνος- Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (Γ.Π.Α.) και κάτοχος διπλώματος Οινολόγου(Γ.Π.Α.)

όπου Γ.Π.Α. το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεννήθηκα το 1971 και μεγάλωσα στην Καστοριά. Είμαι διπλωματούχος Γεωπόνος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και κάτοχος διπλώματος Οινολόγου από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχω ολοκληρώσει εξάμηνη επιμόρφωση στο Γεωπονικό Πανεπιστημίου Αθηνών στις Ευρωπαϊκές Αναπτυξιακές Πολιτικές (Έδρας Jean Monnet), και στην διοίκηση και τον έλεγχο  ολικής ποιότητας στο Πανεπιστήμιο  Μακεδονίας στο τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Έχω εργαστεί  από το 1998 έως 2000 στην βιομηχανία επεξεργασίας ελιάς και τουρσιών AGROMET S.A. στα Γιαννιτσά σαν υπεύθυνος παραγωγής,  και από το 2000 έως 2008 στην βιομηχανία γάλακτος της Ένωσης Αγροτικών συνεταιρισμών Καστοριάς σαν υπεύθυνος χημείου.

Από το 2009 είμαι υπάλληλος στη  Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στο τμήμα ποιοτικού και φυτουγειονομικού  ελέγχου.

 

Παπαβασιλείου Κρίστη

Ιδιοκτήτρια Καταστήματος Ένδυσης – Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Ιστιοπλοΐα. Υπήρξα αθλήτρια του θαλάσσιου σκι με πανελλήνιες διακρίσεις.

Είμαι κάτοχος πτυχίου βοηθού Οδοντοτεχνίτη του τομέα Υγείας- Πρόνοιας- Ευεξίας του ΕΠΑΛ Καστοριάς.

 

 

 

 

Ειδικός Εμπορικών Επιχειρήσεων

Είμαι ειδικός εμπορικών επιχειρήσεων. Κατέχω το δίπλωμα της ειδικότητας μου από το ΙΕΚ Καστοριάς.

Επί σειρά ετών εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε γουνοποιητικές επιχειρήσεις ως υπάλληλος γραφείου στον τομέα των εξαγωγών, μισθοδοσίας και επικοινωνίας.

Ευελπιστώ, μέσα από συλλογική, ομαδική προσπάθεια και σωστή δουλειά να ανατραπεί η τωρινή εικόνα τη πόλης μας και να γίνει  ο τόπος καλύτερος.

 

 

 

Eμποροβιοτέχνης

Γεννήθηκα το 1981 στην Καστοριά.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην οικογενειακή εμποροβιοτεχνική επιχείρηση (texhouse) στο Μανιάκοι.

Είμαι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος στον σύλλογο πετοσφαίρισης και πετοσφαίρισης στην άμμο Καστοριάς (Σ.Π.Π.Α.Κ).

Επίσης φοιτώ στο Ε.Α.Π στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

 

 

 

Μηχανικός Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος

Γεννήθηκα το 1982 στην Πεντάβρυσο Καστοριάς.

Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Διαχείρισης Αποβλήτων» του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω εκπονήσει την πτυχιακή μου εργασία στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με θέμα «Περιβαλλοντικό Δίκαιο» και έχω εργαστεί ως μηχανικός δέκα συναπτά έτη σε κατασκευαστικές εταιρίες εκ των οποίων τα δυο τελευταία ως υπεύθυνη διαχείρισης αποβλήτων.

 Έχω συμμετάσχει ερασιτεχνικά σε θεατρικές παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, στους «Άστεγους» και στη «Μύηση».

Σήμερα είμαι μητέρα δυο παιδιών με όραμα ένα καλύτερο μέλλον γι αυτά αλλά και για όλα τα παιδιά αυτού του τόπου.

 

Δάσκαλος

Είμαι δάσκαλος εδώ και 26 χρόνια και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ιστορία και την τοπική Ιστορία από το Παν. Δυτ. Μακεδονίας.

Έχω υπηρετήσει το δημόσιο σχολείο στην πόλη της Καστοριάς και στα χωριά του νομού Δισπηλιό, Οινόη, Τοιχιό και Διποταμία.

Διετέλεσα για πέντε θητείες μέλος του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς (υπήρξα πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλος του συλλόγου)

Μέλος της Κίνησης Πολιτών Καστοριάς που συγκέντρωσε 14000 υπογραφές συμπολιτών μας για την μείωση της τιμής του πετρελαίου στις ακριτικές περιοχές όπως ο νομός μας.(σχετική αρθρογραφία στο https://chatzifoko.blogspot.com/). Μέλος της θεατρικής ομάδας δάσκαλων. Χόμπι η ποδηλασία και το μπάσκετ.

Όραμα μια Καστοριά του πολιτισμού και της παιδείας, της ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πολίτη.