Θόδωρος Γιαπουντζής: Μια απάντηση στον Πάνο Κεπαπτσόγλου για τα “κριτήρια” επιλογής των υποψηφίων συμβούλων του

Στην χθεσινοβραδινή συνέντευξη του στον κ. Αντώνη Παραρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου κάλεσε τους δημότες να κάνουν την επιλογή τους στις επερχόμενες εκλογές με μοναδικό κριτήριο τα βιογραφικά των υποψηφίων και όχι με βασικό κριτήριο το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, εκθειάζοντας αυτά των δικών του και απαξιώνοντας ταυτόχρονα αυτά των υποψηφίων των άλλων συνδυασμών.

Να υποθέσουμε λοιπόν πως αντίστοιχα το κάλεσμα του απευθύνεται και σε ψηφοφόρους με «ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ» ανάλογα των υποψηφίων του και πως αντίστοιχα η όποια απαξίωση χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα ενός απλού εργαζομένου, ενός αγρότη, ενός άνεργου, ενός ΚΟΙΝΟΥ ΘΝΗΤΟΥ με λίγα λόγια, η ίδια ακριβώς απαξίωση χαρακτηρίζει και την ψήφο αυτού.

Ή Μήπως Όχι;

Σημείωση 1η: Αυτών που χρεοκόπησαν και κατέστρεψαν την χώρα μας, με συνέπεια την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός, τα «ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ» τους, παραπέμπουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Σημείωση 2η: Προσωπικά πιστεύω ότι η εκάστοτε κυβέρνηση, δημοτική αρχή κτλ. πρέπει να κρίνεται αποκλειστικά και μόνο από το έργο που έχει επιδείξει (ΑΝ έχει επιδείξει) και η κοινωνική θέση του καθενός δεν αποτελεί κριτήριο σε καμία περίπτωση ως προς τις ικανότητες του για δυνατότητα προσφοράς στα κοινά και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποτελεί ένα από τα κριτήρια επιλογής των ψηφοφόρων.

Και ο νοών νοείτω !!!!