1 (002)

Αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο από το 5ο& 6ο Δ.Σ. Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετινό αφιέρωμα του 5ου& 6ου Δ.Σ. Καστοριάς στον αγαπημένο Διονύση Σαββόπουλο με τίτλο: «Φύσα θάλασσα πλατιά!» Έγιναν γιορτές και στα δύο σχολεία ξεχωριστά και θα πραγματοποιηθεί άλλη μία κοινή, την Πέμπτη 20/6 στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δ.Σ. για να το χαρούμε ξανά κι εμείς και o κόσμος της πόλης μας.

Το πρώτο και βασικότερο συστατικό του προγράμματος ήταν τα διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια όλων που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον και συνδέουν τρεις γενιές: τα παιδιά, τους γονείς και τους παππούδες τους! Δεύτερο στοιχείο ο ζήλος και η αγάπη των παιδιών! Έμαθαν δύσκολα κομμάτια ερμηνευτικά και μάλιστα απ’ έξω! Ταυτόχρονα με τη χορωδία τραγουδούσαν και οι υπόλοιποι μαθητές, όπως και το κοινό που επίσης συνόδευε ρυθμικά με παλαμάκια! Και βέβαια, τρίτο στοιχείο η ορχήστρα του 5ου Δ.Σ. με 18 μαθητές σε κιθάρες, 9 σε αρμόνια, 2 βιολιά, ντέφι και ένα μπαγλαμαδάκι! Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έδειξαν απίστευτο ζήλο και ζωντάνια σε ένα εγχείρημα που είχε τις δυσκολίες του… Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκαλώντας τη χαρά και τη συγκίνηση όλων!

«Μεγαλύτερη έκπληξη όμως για μας η συνάντηση της δασκάλας μας κ. Αγγελικής Ζερβομανωλάκη με τον κ. Σαββόπουλο στην Αθήνα! Του αφιέρωσε ζωντανά στο πιάνο τη δική μας εκδοχή του γνωστού «Ολαρία» γραμμένη για τον ίδιο και εκείνος μας έδωσε συγχαρητήρια με ένα πολύ ωραίο μήνυμα. Μας ευχήθηκε να είναι ο Θεός μαζί μας και να έχουμε καλοκαίρι για πάντα! Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή την επικοινωνία, τη γλυκύτητά του και να ευχηθούμε να συνεχίσει να μας χαρίζει απλόχερα το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη ζωντάνια του! Όσο για το καλοκαίρι που μας ευχήθηκε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα στην καρδιά του!»

Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων στα δύο σχολεία. Σας περιμένουμε όλους στην κοινή μας γιορτή αυτή την Πέμπτη να τραγουδήσουμε και να ταξιδέψουμε παρέα!

Το φετινό μουσικό ταξίδι θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ψυχές όλων μας… Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Σαββόπουλε! Ο Θεός μαζί σας!


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ 2242

ΕΔΡΑ Κορυτσάς 17, Τ.Κ. 52100 Καστοριά

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτρης Ιατρίδης


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες