συνεντευξη τυπου 05.06 (002)

«Επίσημη πρώτη παρουσίαση του 1st TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 »

Παρουσιάστηκε σήμερα στην Αίθουσα στου Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς επίσημα το πρώτο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από 21 έως 23 Ιουνίου.

 

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα. Άννα Πετσάλνικου, η Ολυμπιονίκης κα. Χριστίνα Γιαζιτζίδου εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και ο επικεφαλής της ομάδας TRIMORE κ. Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, υποδέχθηκαν Δημοσιογράφους και Μέσα.

 

Η Αντιδήμαρχος προέτρεψε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτό το τριήμερο αθλητικών δραστηριοτήτων και να συμβάλουν με τον τρόπο τους στην άρτια διοργάνωση του, καθώς ο Δήμος Καστοριάς διεκδικεί την καθιέρωση ενός θεσμού, που θα αναδείξει την Καστοριά ως τουριστικό προορισμό μέσω του αθλητισμού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμβάλλουν στην διοργάνωση.

 

Η Ολυμπιονίκης κα.  Χριστίνα Γιαζιτζίδου ανέφερε πως αυτή η πρότυπη και πρωτότυπη, για τα δεδομένα της Καστοριάς εκδήλωση, χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη της πόλης και συνεχάρει όλους τους διοργανωτές για την  πρωτοβουλία αυτή.

 

Ο κ. Μητρόπαπας ανέφερε  πως η Καστοριά επιλέχθηκε γιατί αποοτελεί έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό, έχει άριστο οδικό δίκτυο και αεροδρόμιο, έχει άριστες υποδομές φιλοξενίας και έχει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τερέν, ενώ αποτελεί μεγάλη πρόκληση η κολύμβηση για πρώτη φορά σε λίμνη σε αγώνες τριάθλου.

Τέλος πραγματοποιήθηκε, από τον  επικεφαλής της ομάδας TRIMORE η παρουσίαση  όλων δραστηριοτήτων (κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο, παράλληλες παιδικές δραστηριότητες) που θα λαβουν χώρα και τις τρεις μέρες στην Καστοριά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τριήμερο των αθλητικών εκδηλώσεων είναι υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου.


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ 2242

ΕΔΡΑ Κορυτσάς 17, Τ.Κ. 52100 Καστοριά

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτρης Ιατρίδης


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες