Ζήσης Τζηκαλάγιας: Το διακύβευμα είναι να μοιράσουμε τον πλούτο και όχι την μιζέρια που θα κληρονομήσουμε

Τις βασικές αρχές του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και τις δικές του προσωπικές θέσεις, για την ανάπτυξη της Καστοριάς παρουσίασε ο υποψήφιος βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας στην κεντρική του ομιλία που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Ο κ. Τζηκαλάγιας κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να προστατεύσουν το αδιάβλητο του αποτελέσματος των εκλογών. Και όπως τόνισε χαρακτηριστικά “δεν θέλουμε να συντρίψουμε κανέναν και δεν θέλουμε να οδηγήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε στρατηγική ήττα. θέλουμε όμως να είμαστε αυτοδύναμοι για να μην προσφύγουμε σε “δεκανίκια” που θα μας υπαγορεύουν την πολιτική τους”.

 

Τέλος ο κ. Τζηκαλάγιας αναφερόμενος στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στις σχέσεις τους με το δημόσιο τόνισε ότι “θα γίνουμε οδοστρωτήρας στην καταδυνάστευση του πολίτη από το γραφειοκρατικό σύστημα”.

Για την ανάπτυξη της Καστοριάς έβαλε σαν πρώτη προτεραιότητα την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας και την διεθνοποίηση του αεροδρομίου που θα μετατρέψει την περιοχή σε ελκυστικό προορισμό για όλο τον κόσμο.