Ζητούμενο η ψυχραιμία πριν από τις εκλείψεις του Ιουλίου

Δεν γνωρίζουμε πως ξυπνήσατε σήμερα Τρίτη 25/6 καθώς η Σελήνη που περνάει στον Κριό τετραγωνίζεται με τον Ήλιο στον Καρκίνο και μας γεμίζει νευρικότητα και γινόμαστε ανυπόμονοι, παρορμητικοί, ενίοτε κι εριστικοί, σαφέστατα πιο μαχητικοί και διεκδικητικοί όσον αφορά στα θέλω μας και γενικότερα τις ανάγκες μας, τις οποίες απαιτούμε οι άλλοι να τις κατανοήσουν και να τις ικανοποιήσουν.

Δεν αποκλείεται κάπου εκεί η ισορροπία να χαθεί ειδικά αν δεν γίνονται όλα όπως τα θέλουμε. Έτσι ή αλλιώς θα είμαστε αληθινοί και ειλικρινείς και δεν θα χαϊδέψουμε αφτιά.

Εάν είστε μεταξύ των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού και κυρίως αν είστε γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών, δηλαδή Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, να είστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι, προκειμένου να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που συνδέεστε αισθηματικά, συναδέλφους και συγγενείς, αφού θα έχετε περιορισμένη ενσυναίσθηση και θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τι ζητούν από εσάς, όπως θα συμβαίνει και με αρκετούς από τους εκάστοτε απέναντι, με συγκρουσιακά αποτελέσματα.

Κριοί είστε από τους πρωταγωνιστές της ημέρας και θα λάμψετε καταφέρνοντας ότι θέλετε εάν ελέγξετε την ορμητικότητα σας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η όξυνση με κάποιο κοντινό σας πρόσωπα είναι πιθανή, αλλά θα ξεπεραστεί, αν δεν το παρατραβήξετε. Αρκεστείτε να εκφράσετε τις αλήθειες σας.

Παρθένοι και Ιχθύες είστε ανυπόμονοι και επιδιώκετε άμεσα λύσεις κι απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν, αλλά αν φερθείτε με διπλωματικότητα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε τις επιδιώξεις σας.

«Καυτές» εκλείψεις

Να θυμάστε πάντα ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, ακόμη κι αν έχεις απέναντι έναν εριστικό τύπο, που δεν έχει μάθει να συνεργάζεται κι αρέσκεται να  πυροδοτεί καταστάσεις με την καλή του την κουβέντα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και θα βρείτε την ενδεδειγμένη λύση.

Εξάλλου έρχονται ακόμη πιο δυνατά αστρολογικά φαινόμενα, που θα ανακατέψουν κι άλλο την τράπουλα, πυροδοτώντας εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα.

Αναφερόμαστε τόσο στη φασαριόζικη, αλλά θετική σε προσωπικό επίπεδο Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουλίου, όσο και στην Σεληνιακή της 17ης Ιουλίου στον Αιγόκερω, που βάζουν στο χορό και κάποιους από τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) οι οποίοι έχουν γεννηθεί στην μέση ή το τελείωμα των ζωδίων τους. Θέση στα τεκταινόμενα, που θα επηρεάσει το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα κληθούν να πάρουν τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος).

Από τα θυελλώδη φαινόμενα θα μείνουν αλώβητοι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού.