Το “L’ etat c’ est moi” της Κατερίνας Σπύρου!

Δεν ξέρουμε αν η κ. Κατερίνα Σπύρου, είχε κατά νου το γνωστό δόγμα του Λουδοβίκου του 14ου “L’ etat c’ est moi” (Εγώ είμαι το κράτος) όταν έγραφε σε… πρώτο ενικό πρόσωπο το ευχαριστήριο του συνδυασμού της προς τους ψηφοφόρους του.

Παραβλέποντας βέβαια το γεγονός ότι εκτός από την ίδια, συμμετείχαν στον προεκλογικό αγώνα και άλλοι 62 υποψήφιοι σύμβουλοι, οι οποίοι ήταν μάλιστα και οι… σταυροφόροι του συνδυασμού!
Ιδού το δείγμα γραφής της κ. Σπύρου:

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι ,

μέσα από τη καρδιά μου θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και στην ομάδα μου . Η ψήφος σας με έφερε στην δεύτερη θέση και μου δίνει πλέον την δυνατότητα να παλέψω για εσάς ενεργά .

Χαίρομαι γιατί μέσα από αυτόν τον αγώνα έμεινα σταθερή στις αξίες που με διακατέχουν και στο ήθος που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο . Έδωσα έναν δίκαιο και έντιμο αγώνα ως τώρα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω για το καλό αυτού του τόπου .

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Καστοριάς , κύριο Γιάννη Κορεντσίδη για την εκλογή του και εύχομαι να φανεί άξιος και αντάξιος των προσδοκιών όλων μας και ελπίζω στην ομαλή συνεργασία μας για το κοινό καλό του Δήμου μας .

Με τιμή

Κατερίνα Σπύρου

 

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας