“Νίκη της Καστοριάς. Νίκη όλων των πολιτών του Δήμου Καστοριάς» Το Ευχαριστώ του Γιάννη Κορεντσίδη

Την περασμένη Κυριακή είχε σταλεί προς κάθε κατεύθυνση, ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τους πολίτες για το ποια θέλουν να είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή, δίνοντάς μας 47% και 19 έδρες.

Σήμερα, οι πολίτες του Δήμου Καστοριάς, η μοναδική κινητήριος δύναμη που είχαμε πίσω μας, σφράγισαν με τον πιο ηχηρό τρόπο αυτό το αποτέλεσμα στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον τόπο μας.

Η σημερινή όμως νίκη δεν είναι νίκη δική μας. Είναι νίκη της Καστοριάς. Νίκη όλων των πολιτών του Δήμου Καστοριάς. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν αντιπαλότητες. Δεσμευόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε και να το διασφαλίσουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη τους και την προτίμηση που έδειξαν τόσο σε εμένα, όσο και στον Συνδυασμό. Είμαστε πανέτοιμοι να φανούμε αντάξιοι στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του Συνδυασμού μας. Υποψήφιους, στελέχη, τους ακούραστους εθελοντές μας, που έδωσαν όλοι τους τη δική τους ξεχωριστή μάχη.

Αυτήν την καταπληκτική και πολύ δυνατή ομάδα για την οποία έχω δεσμευτεί ότι, όπως ξεκινήσαμε σαν μια οικογένεια, έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε για να οδηγήσουμε τον Δήμο Καστοριάς σε μια νέα εποχή.

Ώρα για δουλειά…