Screenshot_2019-07-09-18-13-05-631

Το μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν ηττήθηκε στρατηγικά, όπως κάποιοι επιδίωξαν. Διατήρησε τις δυνάμεις του, ανέβασε σημαντικά τα ποσοστά του σε σχέση με τις ευρωεκλογές, παγίωσε τη θέση και το ρόλο του ως πυλώνας συσπείρωσης, αναφοράς και συστράτευσης όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων και εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο αριστερό κόμμα στην Ευρώπη.

Ειδικά στην Καστοριά αύξησε την δύναμή του κατά 1808 ψήφους σε σχέση με τις ευρωεκλογές του Μάιου και διατήρησε τις ψήφους σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 !

Συγχαρητήρια στους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για την εκλογική μάχη που έδωσαν με προσωπικές θυσίες και στην Ολυμπία Τελιγιορίδου για την επανεκλογή της.

Παραδίδουμε μια Ελλάδα πιο ισχυρή, με ενισχυμένη τη διεθνή της αξιοπιστία και όλους τους μακροοικονομικούς δείκτες (ανάπτυξη, απασχόληση, δημοσιονομική σταθερότητα, κοινωνική προστασία) σε σταθερή άνοδο. Η χώρα μας είναι πλέον έξω από τη σκληρή μνημονιακή επιτροπεία, το δημόσιο χρέος ρυθμισμένο και ένα απόθεμα ασφαλείας στα ταμεία του κράτους πάνω από 35 δισ. ευρώ. Η σημερινή κυβέρνηση έχει πλέον την άνεση και την δυνατότητα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πολιτικές χωρίς καταναγκασμούς και έξωθεν επιβολές.

Το έργο που επιτελέσαμε στον τόπο μας ως κυβέρνηση, ως κοινοβουλευτική εκπροσώπος και ως Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, με την αγαστή συνεργασία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, εν μέσω μνημονίων και δύσκολων οικονομικών συνθηκών, είναι πολύ μεγάλο. Μάλιστα, για κάποια από αυτά που πετύχαμε στην αρχή η υλοποίησή τους φάνταζε απίστευτη. Φυσικό Αέριο, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο, Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο-Λύκειο), Επαναλειτουργία Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, Πανεπιστημιακά Τμήματα, Περιβαλλοντικό Οικιακό Τιμολόγιο ΔΕΗ, Νομιμοποίηση και σβήσιμο προστίμων Εκθετηρίου Γούνας και τόσα άλλα.

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους πολίτες που μας στήριξαν και από τη θέση της αντιπολίτευσης δηλώνουμε ότι θα αποτελέσουμε εγγύηση περιφρούρησης όλων των θετικών επιτευγμάτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την συμπαράσταση, φυσικά, όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών της Καστοριάς.

Καστοριά 9/7/2019 Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ 2242

ΕΔΡΑ Κορυτσάς 17, Τ.Κ. 52100 Καστοριά

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτρης Ιατρίδης


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες