Απάντηση, Τζηκαλάγια σε Τελιγιορίδου για τα αγροτικά προϊόντα

Κα Τελιγιορίδου μπορεί να είσασταν μόνον 9 μήνες υφυπουργός, αλλά δυστυχώς για την Ελλάδα ως Σύριζα είσασταν 4, 5 χρόνια κυβέρνηση.

Θα μπορούσα απαντώντας να πω πως οι πολίτες γνωρίζουν πόσο ωφελήθηκαν από τις πολιτικές σας και γιαυτό σας έστειλαν στην αντιπολίτευση η εάν θέλετε εστιάζοντας στην Καστοριά επειδή πέρασαν πολύ καλά οι αγρότες μαζί σας, γιαυτό μας έδωσαν ως Ν.Δ το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα > 50%.

Για να μην θεωρηθεί όμως η απάντησή μου χλευαστική σας θυμίζω συγκεκριμμένα:

α) το πλακί φασόλι έμεινε απούλητο και οι γίγαντες πωλούνται 1,80-2 ευρώ όταν επί Ν.Δ ήταν 2,80-3 (ο στρατός μας σήμερα τρώει φασόλι Κιργιζίας από τις πολιτικές σας υπέρ των εμπόρων που ελληνοποιούν ασύστολα παράνομα) 

β) το σκληρό σιτάρι καταβαραθρώθηκε επί των ημερών σας στο 0,15-0,19 όταν επί Ν.Δ ήταν σταθερά στα 0, 25 και ενίοτε έφθανε στα 0,30 και

γ) το πρόβειο γάλα πωλείται από τον κτηνοτρόφο 0,72-0,80 όταν είχε περάσει και το 1 ευρώ επί Ν.Δ.

Κλείνονταςοι αγρότες μπορούν να περιμένουν καλύτερες μέρες. Ο Πρωθυπουργός επισκεπτόμενος το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκίνησε με το πρώτο που λέμε εδώ και χρόνια πως πρέπει να γίνει.

Σύντομα η παράνομη ελληνοποίηση των αγροτικών μας προϊόντων θα αποτελεί θλιβερό παρελθόν.Οι ασύδοτοι έμποροι που καταστρέφουν τον πρωτογενή μας τομέα θα παταχθούν αμείλικτα.