Γκρίζες Ζώνες: Ραντεβού στα… Λαδάδικα!

Τόση αρνητική δημοσιότητα συσσωρευμένη, είχε να εισπράξει η Καστοριά, από τότε που η Μαρία Αντωνίου είχε επιτεθεί από το βήμα της Βουλής στον συνάδελφό της του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, για εκείνο το περίφημο “ραντεβού στα γουναράδικα” με το ανιστόρητο επιχείρημα: “Αφήστε επιτέλους ήσυχους τους καστοριανούς γουναράδες να κάνουν την δουλειά τους…”!

Και να που τώρα, με πρωταγωνίστρια την ίδια – αλλά για διαφορετικό όμως λόγο – η Καστοριά βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο ενός θερινού “υδροστρόβιλου” επικριτικών σχολίων, με ομοβροντία απ΄ όλα τα μέσα ενημέρωσης.
Ακόμα και τα προσκείμενα στην Νέα Δημοκρατία!

Αφορμή για όλο αυτό το διαδικτυακό “πανηγύρι”, ήταν ο διορισμός της “χρήσιμης” Μ. Αντωνίου, στην πιο… άχρηστη θέση του κυβερνητικού μηχανισμού, κατά τον πρωθυπουργό, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Αυτό όμως ουδόλως φάνηκε να πτοεί την πρώην βουλευτή, η οποία δείχνει να απολαμβάνει τα προνόμια της νέας θέσης της και πιθανόν σε λίγο καιρό, να δίνει στους επικριτές της ραντεβού… στα Λαδάδικα, για τον καφέ της παρηγοριάς…