Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ελλάδα Κοινωνία Τραγικό τροχαίο με 6 νεκρούς και 10 τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη – Πρόσφυγες...

Τραγικό τροχαίο με 6 νεκρούς και 10 τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη – Πρόσφυγες τα θύματα

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα μετανάστες-πρόσφυγες σημειώθηκε στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών παράτυπων μεταναστών-προσφύγων, από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις 6.30 το απόγευμα στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εισήχθη ένας σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ακόμη δέκα άτομα που τραυματίστηκαν από την ανατροπή σε ρέμα του βαν που τους μετέφερε παράτυπα στη χώρα, έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους καθώς υποβάλλονται στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου. 

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος. Η διακομιδή των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται μέχρι αυτή στιγμή.