Νέα απάντηση του Κωνσταντίνου Δημητριάδη στις μομφές της προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Νεστορίου

Θα περιμέναμε περισσότερη ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεστορίου κ. Ανδρομάχη, Σουκαλοπούλου όταν αναφέρεται σε αυταπόδεικτα γεγονότα, που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης και έχουν καταγραφεί στα πρακτικά, ως αδιάψευστοι μάρτυρες των όσων αναφέραμε σε πρηγούμενο δημοσίευμα.

Η οποιαδήποτε απόπειρα παραποίησης της πραγματικότητας από τον οποιοδήποτε δεν τιμά ούτε τον ίδιο ούτε το θεσμό που υπηρετεί.
Εξάλλου, στο προηγούμενο δημοσίευμα με τίτλο “Αυτή είναι η σοσιαλιστική δημοκρατία στο Δήμο Νεστορίου;” πουθενά δεν γίνεται αναφορά στον τρόπο με τον οποίο άσκησε τα καθήκοντά της η κ. πρόεδρος. Παρά μόνο στις παρεμβάσεις που ανέχθηκε στο έργο της, από την πλευρά της εκτελεστικής εξουσίας!
Εκτός κι αν λόγω απειρίας, επέτρεψε να προκληθεί σύγχυση ανάμεσα σε δύο θεσμικά διακριτούς ρόλους. Αυτό το κατανοούμε απολύτως και είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε το κύρος και την αξιοπιστία του θεσμικού ρόλου της κ. προέδρου από “άνωθεν” παρεμβάσεις.

Εκείνο που δεν κατανοούμε είναι το απολογητικό της ύφος, στην δημόσια καταγγελία που έγινε εκ μέρους μας, για την άκομψη και αντιδεοντολογική
παρέμβαση του κ. δημάρχου, όταν ζητήσαμε τον λόγο εκτός ημερήσιας
διάταξης. Που είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν τα μικρόφωνα (;) και να
μας αφαιρεθεί ο λόγος!

Θα μπορούσε, η κ. Πρόεδρος, εάν κάπου υπερβάλαμε, να μας υπενθυμίσει την διαδικασία επί τόπου όπως έχει χρέος να πράττει. Και όχι εκ των υστέρων να απευθύνει “νουθεσίες” από τα μέσα ενημέρωσης, σαν τους μετά Χριστόν προφήτες.

Όσο για τα θλιβερά υπονοούμενα της κ. προέδρου ότι δηλ. “Δε δικαιολογείται ο επικεφαλής της μειοψηφίας να αγνοεί μια τόσο στοιχειώδη
διαδικασία”, θα μπορούσαμε να τα επιστρέψουμε ως απαράδεκτα. Πλην όμως θα το αποφύγουμε, όχι μόνο για λόγους αξιοπρέπειας αλλά και γιατί δε γνωρίζουμε τον πραγματικό αποδέκτη…