Παπαδημητρίου: το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό (βίντεο)

Αίσθηση προκάλεσε μια αποστροφή της ομιλίας του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στην υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής.

Συγκεκριμένα κι αφού ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ως παράδειγμα ένα δήμο, στον οποίο το νερό έχει 77 διαφορετικές τιμές, δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Πάντως, ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι η δήλωση του έγινε σε ένα ειδικό περιβάλλον και προβλήθηκε αποσπασματικά, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει θέμα αύξησης της τιμής του νερού.

ΣΥΡΙΖΑ: προμηνύονται αρνητικές εξελίξεις

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Παπαδημητρίου σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το “απαράδεκτα φθηνό νερό”, προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό.

Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας.

ant1news.gr