DSC_5449

Απολογισμός για το 4ο Fur Shopping Festival

Εμπορικοί επισκέπτες από 24 χώρες (πλην της Ελλάδος) έδωσαν φέτος το «παρών» στο 4th Fur Shopping Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2019 με τη συμμετοχή 70 εκθετών εκ των σημαντικότερων της ελληνικής βιομηχανίας γούνας.
Ο κύριος όγκος των επισκεπτών προήλθε από τη Ρωσία (58,48%) και κατά δεύτερο λόγο από την Ουκρανία (12,46%), ενώ σημαντική ήταν η παρουσία αγοραστών από την Ρουμανία, τη Σερβία, την Τουρκία και την Αρμενία. Αγοραστές γούνας ήρθαν επίσης από την Αλβανία, τον Καναδά, την Τσεχία, την Κροατία, τη Δανία, την Εσθονία, τη Γερμανία, τη Γεωργία, το Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Σκόπια, Πολωνία, Μολδαβία, Σλοβενία, Ισπανία και Η.Π.Α.
Η μεγάλη ποικιλία εξαιρετικής ποιότητας ενδυμάτων και αξεσουάρ από γούνα, άλλωστε, που υπήρχαν στα καλαίσθητα περίπτερα των εκθετών κέντρισε το ενδιαφέρον τους, καθώς τους έδωσε τη δυνατότητα να κάνουν επιτόπιες αγορές και παραγγελίες εν όψει της χειμερινής σεζόν.
«Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς έδωσε για άλλη μία φορά την ευκαιρία στους γουνοποιούς να διαθέσουν τα προϊόντα τους είτε σε επίπεδο λιανικών πωλήσεων είτε σε επίπεδο παραγγελιών, σε μία χρονιά που ίσως είναι η δυσκολότερη για τον κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο. Καταφέραμε να προσελκύσουμε επισκέπτες από 24 χώρες και να αναδείξουμε την ποιότητα των ελληνικών γουναρικών μέσα από ένα εκθεσιακό γεγονός που δεν έχει άλλο στόχο παρά να στηρίξει τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις σε μία περίοδο ουσιαστικά «νεκρή» από πλευράς πωλήσεων», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Αποστόλης Τσούκας, μετά το πέρας του FESTIVAL.
Καινοτομία της φετινής διοργάνωσης ήταν οι τέσσερις επιδείξεις μόδας που πραγματοποιήθηκαν σε ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο εντός του Εκθεσιακού Κέντρου, με στόχο την ανάδειξη των δημιουργιών των Ελλήνων γουνοποιών. Τα Fashion Shows, παρακολούθησε μεταξύ άλλων η Fashion Influencer Στέλλα Μουγκαλιάν, που δήλωσε εντυπωσιασμένη τόσο από τις πανέμορφες γούνες όσο και από τη διοργάνωση του FSF.
Το Fur Shopping Festival διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Π.Ε. Καστοριάς – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ Χρυσός Χορηγός ήταν το Δημοπρατήριο Γουνοδερμάτων SAGA. Τη διοργάνωση υποστήριξαν και φέτος οι Δήμοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες