Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Στόχος η ενίσχυση του τουρισμού

μέσω της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής

Ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο του έργου “Culture lands” συμμετέχει στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία θα πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου και θα φιλοξενήσει περισσότερους από 600 εκθέτες και πάμω από 20.000 επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο συμμετοχής στην έκθεση Philoxenia μέσω του έργου “Culture Lands”, είναι η ενίσχυση του τουρισμού των περιοχών που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο έργο μέσω της ανάδειξης της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. θα γίνει ειδική εκδήλωση, στο Περιπτέρο του Δήμου Καστοριάς (περίπτερο 15, stand 38A), για την προώθηση των ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΩΝ 2019.

Όλη την επιμέλεια έχει το Τμήμα Τουρισμού Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς, με τη συνεργασία του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, κ. Χρήστου Μουρατίδη.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, θα παραστεί στα εγκαίνια της Philoxenia, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, ενώ αναμένεται να παρευρεθεί και στις εκδηλώσεις του Σαββάτου.