100_3700

Καστοριανή Εστία: Όλη η αλήθεια για την απουσία δημοσιογράφων από την σύσκεψη για τον υδροφόρο ορίζοντα στην Π.Ε. Καστοριάς

Επειδή πολλά γράφονται στο διαδίκτυο, με σαφή υπονοούμενα για “σκόπιμη” απουσία των τοπικών μέσων ενημέρωσης από τη σύσκεψη του περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη με τους φορείς της γούνας, για τη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα στην Π.Ε. Καστοριάς, θα θέλαμε, τουλάχιστον όσον αφορά το μέσον που εκπροσωπούμε και προς αποκατάσταση της αλήθειας, να διευκρινίσουμε τα εξής:

 

Η Καστοριανή Εστία αν και απρόσκλητη προσήλθε στην εν λόγω σύσκεψη, γιατί θεωρεί το θέμα υψίστης σημασίας, που μας αφορά όλους και κυρίως την ενημέρωση των πολιτών.

Εκεί όμως βρεθήκαμε μπροστά σε μία οδυνηρή έκπληξη, όταν μας γνωστοποιήθηκε με αρκετά ευγενικό τρόπο είναι η αλήθεια, ότι η σύσκεψη γίνεται “κεκλεισμένων των θυρών” και αφορά την ενημέρωση του περιφερειάρχη από τους φορείς της γούνας για τις εξελίξεις στο θέμα της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα.

 

Παρόλα αυτά δηλώνουμε ότι εμείς συνεχίζουμε την έρευνα πάνω στο καυτό αυτό ζήτημα, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή που το αναδείξαμε και θα επανέλθουμε όταν έχουμε στη διάθεση μας νέα και αδιάσειστα στοιχεία για αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες