xartis-grevena-manavis

Στο Φελλί Γρεβενών ο 45χρονος μανάβης από τα Γρεβενά – Στον Κορυδαλλό η μάνα της 12χρονης για συνέργεια

Με τον παππού η 12χρονη και η αδελφή της

Σύμφωνα με νεότερες πληρφορίες του prlogos στο Φελλί Γρεβενών μεταφέρθηκε ο 45χρονος μανάβης από τα Γρεβενά και στον Κορυδαλλό η μάνα της 12χρονης.Μετά από πολύωρη τετράωρη διαδικασία οι δυο τους οδηγήθηκαν την Τρίτη στον ανακριτή Γρεβενών και κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο 45 χρονος κατηγορείται για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης σε βάρος της ανήλικης που έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια και η μητέρα για συνέργεια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού επιθυμούσε να αναρτήσει φωτογραφία του 45χρονου δράστη, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από τo δικαστήριo. Πλέον η 12 χρονη μαζί με την αδελφή της μένουν στο χωριό του παππού της με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την μικρή τοπική κοινωνία των Γρεβενών, η οποία παρακολουθεί σοκαρισμένη τα γεγονότα.

Το σκηνικό της βίας

Και μιας και μιλάμε συχνά για την εξάλειψη της βίας ενάντια στις γυναίκες, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της βίας ακόμα και σε παιδιά, τα οποία έχουν εθιστεί από μικρά στις σεξουαλικές σχέσεις.

21 χλμ χώριζαν το δράστη από το θύμα, το οποίο έπεφτε θύμα στις σεξουαλικές ορέξεις του 45χρονου εν γνώση της μάνας του. Πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα στο κινητό αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το τι ακριβώς συνέβαινε και τη συχνότητά του τον τελευταίο μήνα. Ένα χωριό μόλις 100 κατοίκων σε απόσταση 10 χλμ από τα Γρεβενά, το Σύδενδρο στο προσκήνιο. Εκεί έμενε η μητέρα με τα δύο της παιδιά, δύο κορίτσια, με το 12 χρόνο να πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ενός άντρα υπεράνω πάσης υποψίας. Καλό παιδί, τον γνώριζαν χρόνια, ουδείς θα μπορούσε να φανταστεί κάτι παραπάνω.

Αυτός ήταν ο περιφερόμενος μανάβης από το Βατόλακκο Γρεβενών, ένα επίσης μικρό χωριό των 300 μόνιμων κατοίκων, 11χλμ ΒΑ από τα Γρεβενά το οποίο αποκάλυψε και τα βρώμικα μυστικά του εν γνώση πάντα της μητέρας. Χήρα η ίδια με τον άντρα της να έχει αποβιώσει πριν δύο χρόνια από την επάρατο νόσο διατηρούσε σχέσεις με τον δράστη, ο οποίος κάθε βδομάδα ερχόταν στο χωριό με την ιδιότητα του μανάβη.

Το σπίτι της μάνας βρισκόταν στην άκρη του χωριού, οπότε και δύσκολα μπορούσε κανείς να παρατηρήσει τι γινόταν. Ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο και με το σπίτι του μανάβη, φερόμενου ως δράστη, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα με την 12 χρονη, μαθήτρια γυμνασίου μετά από καταγγελία κατοίκου. Ο δράστης έχει και εκείνος δύο παιδιά, ένα κορίτσι, συμμαθήτρια του θύματος και έναν ακόμα μεγαλύτερο αγόρι.

Ιωάννα Παπαδημητρίου


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ 2242

ΕΔΡΑ Κορυτσάς 17, Τ.Κ. 52100 Καστοριά

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτρης Ιατρίδης


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες