Στην σκιά των προστίμων σε γουνοποιητικές επιχειρήσεις η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Γούνας

Στην σκιά των βαρύτατων προστίμων, που επέβαλε η ΑΑΔΕ σε γουνοποιητικές επιχειρήσεις, ύστερα από επανέλεγχο για τις λεγόμενες “τριγωνικές” συναλλαγές με το εξωτερικό του έτους 2013, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Γουναράδων.

 

Όπως εξήγησε στον απολογισμό του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κοσμίδης,  “τον τελευταίο καιρό ταλανίζουν τον κλάδο, κάποια βαρύτατα πρόστιμα που επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, σε γουνοποιητικές επιχειρήσεις, τα οποία δεν είναι ούτε μικρά ούτε λίγα. Δεν λέμε να μη γίνονται έλεγχοι αλλά θεωρούμε άδικα και υπερβολικά τα πρόστιμα που επιβληθηκαν. Γιαυτό καλούμε όλους τους φορείς να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για την καλύτερη διαχείριση του προβλήματος. Θεωρού΄με ότι δεν είμαστε πλέον στα μνημόνια και αυτός ο ασφυκτικός κλοιός που μας επιβλήθηκε επί τόσα χρόνια από τους οίκους αξιολόγησης, θα πρέπει να γίνει πιο ελαστικός.  Έχουμε συνεχείς επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες, με σκοπό την αντιμετώπιση συνολικά των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο”.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουολος, ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσανούσας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μπάμπης  Καραταγλίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Στέργιος Αδάμ κ. ά.


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο


Κατηγορίες