2

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς στο Αμαξοστάσιο

Στο Αμαξοστάσιο της Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο. Εκεί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Βάσω Σιδηροπούλου, καθώς και με όλο το προσωπικό, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για το επίπεδο ετοιμότητας των μηχανημάτων, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο δυναμικό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση των οχημάτων, για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν ως προς την αγροτική οδοποιία, τις διανοίξεις, τις κατολισθήσεις, τις διαγραμμίσεις, τον αποχιονισμό κ.α, ενώ τέθηκε η ανάγκη προσλήψεων προσωπικού, καθώς και η αγορά κάποιων μηχανημάτων, προκειμένου να αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά, οποιαδήποτε κατάσταση ανακύπτει.

Ο κ. Κασαπίδης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματά τους, αναφέροντας πως η προμήθεια μηχανημάτων έργου, η οποία θα εξοπλίσει καλύτερα την υπηρεσία, είναι πιθανή να γίνει μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Παράλληλα σημείωσε την ανάγκη κατασκευής επιπλέον στεγάστρου για την προφύλαξη τους από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες