Με ένα…. ασαφές έως σουρεαλιστικό δελτίο τύπου, ο Δήμος Καστοριάς προαναγγέλλει ουσιαστικά την αποπομπή του “αρχιμουσικού” από τη διεύθυνση της Φιλαρμονικής του Δήμου και βάζει το πλαίσιο λειτουργίας της “χωρίς ασάφειες και χρέη του παρελθόντος”
Και ό,τι κατάλαβε καθένας…
Δείτε το δελτίο τύπου
Μετά από δημοσιεύματα που έχουν ως σκοπό να πλήξουν τη λειτουργία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς, ενημερώνουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και γίνονται ενέργειες για τη λειτουργία της, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Ο Δήμος Καστοριάς θεωρεί αναγκαία τη λειτουργία της Φιλαρμονικής στο ύψος που της αρμόζει και το νομικό πλαίσιο που πρέπει να λειτουργεί, χωρίς παθογένειες του παρελθόντος με τα διάφορα χρέη και τις ασάφειες. Μία Φιλαρμονική με έδρα στο Ωδείο Καστοριάς και μουσικούς με τις απαιτούμενες προκηρύξεις.