Γκρίζες Ζώνες: Από την χλεύη στα… μπράβο του πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσαλονίκης

Όσο ήταν στην αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία, επέκρινε μέχρι χλευασμού την καθιέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη. Όταν όμως έγινε κυβέρνηση τα πράγματα άλλαξαν…

Και δεν ήταν λίγοι οι γαλάζιοι πολιτευτές της συμπρωτεύουσας που πίεζαν για την διατήρηση του γραφείου, καθώς αναζητούσαν ρόλο για τον εαυτό τους στην νέα κυβερνητική δομή.

Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν.
Και όταν είδαν ότι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την θέση της διευθύντριας, ήταν η πολιτευτής πλέον της Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, πέρασαν στην αντίπερα όχθη και άρχισαν τα ίδια επικριτικά σχόλια, μ΄ αυτά που έκαναν ως αντιπολίτευση, για το “αχρείαστο” πρωθυπουργικό γραφείο!

Τώρα μαθαίνουμε ότι η Μαρία Αντωνίου, πέρασε στην αντεπίθεση, εναντίον όσων αμφισβητούν την χρησιμότητα του γραφείου από το εσωτερικό μέτωπο και ετοιμάζει τον απολογισμό των έργων της του πρώτου επταμήνου!
Μάλιστα έχει αφήσει να διαρρεύσει ότι σύντομα θα ανακοινώσει ένα μεγάλο έργο που θα δώσει πνοή στην Βόρεια Ελλάδα και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής”!

Μακάρι! Γιατί μέχρι τώρα το όποιο “έργο” έχει να επιδείξει, περιορίζεται σε… ρουσφετολογικού χαρακτήρα “διευκολύνσεις” και μάλιστα σε πρώην Συριζαίους, που αυτομόλησαν όταν το κόμμα τους βρέθηκε στην αντιπολίτευση… Και αποτελούν την καλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων για την ίδια

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας