Γκρίζες Ζώνες: Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ι LOVE KASTORIA!

Όπως πίσω από κάθε βιτρίνα, κρύβεται μια άλλη – συνήθως θλιβερή – πραγματικότητα. Έτσι και πίσω από την … ερωτική ταμπέλα, που τοποθέτησε ο Δήμος σε περίοπτη θέση στην είσοδο της πόλης, υπάρχει μια άλλη εικόνα, που αναιρεί την πρώτη και προδιαθέτει τον επισκέπτη για τα κακώς κείμενα που ενδεχομένως θα συναντήσει, εκεί που δεν φτάνει η πρώτη ματιά!

Διότι αν κάποιος τολμήσει να κάνει μερικά βήματα πιο πίσω, θα δει όσα… κρύβει η υπηρέτρια κάτω από το χαλί, για να μην τα δει η νοικοκυρά!

Τεράστια κλαδιά δέντρων, που κόπηκαν πρόσφατα, κείτονται “ατάκτως εριμμένα” στην πλαγιά πάνω από την λίμνη. Και κάποια εντός της λίμνης…

Χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση από τον συνήθως λαλίστατο Δήμο, με τα… επαναστατικά δελτία τύπου, που καλούν τους δημότες να περιφρουρήσουν (από ποιόν;) αυτά που μας χάρισε απλόχερα η φύση!

Αλλά ούτε και κάποια ανακοίνωση (έτσι για την τιμή των όπλων) από τους γνωστούς “θεματοφύλακες” του περιβάλλοντος, καθότι η περιοχή είναι Natura και απαιτείται ειδική άδεια, από τον Φορέα Διαχείρισης της λίμνης… λέμε τώρα!

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας