248 Ασπίδες Προστασίας 3D  παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς χάρη στη ΔΩΡΕΑ της “Covid-19 Response Greece”.

Παραδόθηκαν διακόσιες σαράντα οχτώ (248) προστατευτικές ασπίδες προσώπου 3D στο Νοσοκομείο  Καστοριάς, έπειτα από επικοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με την εθελοντική ομάδα νέων “Covid-19 Response Greece”.

Οι μάσκες, οι οποίες καλύπτουν όλο το εμπρόσθιο μέρος του προσώπου, παρέχοντας ευκρίνεια και μεγαλύτερη προστασία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν για άλλη μια φορά ΔΩΡΕΑ από  την εθελοντική ομάδα νέων “Covid-19 Response Greece”, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ομάδα εθελοντών, νέων ανθρώπων, με επιστημονικό και τεχνολογικό υπόβαθρο, που παρακολουθούν τα προβλήματα και τις ανάγκες που προκύπτουν λόγω της πανδημίας, και χάρη στις γνώσεις, στη χρήση της τεχνολογίας και στη δεξιοτεχνία τους, δημιουργούν εναλλακτικούς τρόπους προστασίας των δομών υγείας.

Αντίστοιχες μάσκες προστασίας  έχουν δοθεί και δοκιμαστεί και σε άλλα μεγάλα νοσοκομεία στη χώρα μας, όπως: στον «Άγιο Λουκά», στο «ΑΧΕΠΑ»,στο «Παπανικολάου».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος  ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία την  “Covid-19 Response Greece”, και κάθε έναν  ξεχωριστά από τους νέους που βρίσκονται πίσω της, ευχόμενος να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την αξιέπαινη προσπάθειά τους, την οποία και θα στηρίζει, εφόσον του ζητηθεί.

Ας γίνει η πρωτοβουλία τους παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.