Διαδικτυακή συναυλία ης Φωτεινής Δάρρα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς

Μια νέα διάσταση στα διαδικτυακά live αποφάσισε να δώσει η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, προτρέποντας όσους από εμάς μπορούμε, να βοηθήσουμε τους

συνανθρώπους μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που οι αντοχές μας δοκιμάζονται καθημερινά σε δεδομένα πρωτόγνωρα. Για το λόγο αυτό διοργανώνει μια ολόκληρη διαδικτυακή συναυλία πιάνο-φωνή μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook για την οικονομική ενίσχυση με στόχο την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. “Έστω και ένα ευρώ να δώσει κάποιος από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεό μας αυτό τον καιρό, θα είναι μεγάλο κέρδος για αυτούς που έχουν ανάγκη. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή”, λέει χαρακτηριστικά η ίδια.
Μαζί με τον συζυγό της, τον εξαιρετικό πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη και την εφτάχρονη κόρη τους μένουν στο σπίτι και στέλνουν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ενότητας σε όλο τον κόσμο. Δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 10 το βράδυ μέσα από ΕΔΩ: την επίσημη σελίδα Fb της Φωτεινής Δάρρα.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να καταθέτει απευθείας στον λογαριασμό τραπέζης του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς για την ενίσχυσή του, μιας περιοχής που πλήττεται με κρούσματα που ξεπερνούν ποσοστιαία κάθε προηγούμενο, οδηγώντας τις δυνατότητες του τοπικού Νοσοκομείου στα όριά του.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
Eurobank:
GR 2502607120000910200182990