Επιταγή Κατάρτισης (Voucher) 600 ευρώ για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων σε 166.000 επιστήμονες- ελεύθερους επαγγελματίες μέσω τηλεκπαίδευσης.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων τηλεκατάρτισης, θα συμμετέχει ως πάροχος τηλεκατάρτισης στο πρόγραμμα «Επιταγή Κατάρτισης (Voucher) 600 ευρώ για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων σε 166.000 επιστήμονες- ελεύθερους επαγγελματίες μέσω τηλεκπαίδευσης» το οποίο καταρχήν έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Εργασίας και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η επίσημη δημοσίευση της πρόσκλησης.

Αντικείμενο της πράξης αποτελεί η παροχή εκπαιδευτικών vouchers σε 166.000 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο.

Επιλέξιμοι κλάδοι/επαγγέλματα είναι Δικηγόροι, Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού), Μηχανικοί / αρχιτέκτονες, Οικονομολόγοι /Λογιστές,      Εκπαιδευτικοί και      Ερευνητές.

Η συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς εξασφαλίζει:

  • Πρόσβαση σε ασύγχρονη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης (εάν απαιτηθεί και σε σύγχρονη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης)
  • Συνεχή Υποστήριξη, on–line ή τηλεφωνικώς, από εξειδικευμένους Συμβούλους από τη  διαδικασία της Αίτησης έως την καταβολή του Επιδόματος
  • Τεχνική Υποστήριξη – Helpdesk για τεχνικά προβλήματα
  • Υψηλής ποιότητας διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό
  • Συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης (όπου απαιτείται)

Όσοι επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://forms.gle/ZpEgTxc7BN9p3ghU6

Για το Κ.Ε.Κ.
Φιλίππου Χρυσούλα

Πρόεδρος Δ.Σ.

Μέλλιος Παναγιώτης

Διευθυντής