Αποκάλυψη για επίθεση με βιτριόλι: Και σε συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika.gr από αστυνομικές πηγές, οι έρευνες αυτή τη στιγμή στρέφονται και σε συγγενικό πρόσωπο της 34 χρονης. Το συγγενικό πρόσωπο φέρεται να ανακάλυψε κρυφά στοιχεία και μυστικά της κοινωνικής ζωής του θύματος. Τα στοιχεία αυτά ενδεχομένως να συνδέονται και με την προσωπική, οικογενειακή ζωή του συγγενικού προσώπου κάτι το οποίο δεν αποκλείει από την έρευνα της η Αστυνομία.

Η αστυνομία πάντως είναι κοντά στον εντοπισμό του δράστη κι η σύλληψη δεν αποκλείεται να είναι πια θέμα ωρών εκτός και αν υπάρξει κάποια ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης στην Καλλιθέα, πηγαίνοντας προς την δουλειά της. Αμέσως αναζήτησε βοήθεια στο κοντινότερο φαρμακείο και από εκεί διακομίσθηκε στο Metropolitan ενώ τώρα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε στο Dikaiologitika News ο πρόεδρος των Ελλήνων Αστυνομικών κι αστυνόμος Β’ της ΕΛΑΣ Γιώργος Καλλιακμάνης: Ο τρόπος και το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για αυτή την αποτρόπαια πράξη παραπέμπουν περισσότερο σε εκδικητική συμπεριφορά που έχει ως υπόβαθρο την αντιζηλία, χωρίς φυσικά να αποκλείεται τίποτα. Οι αρχές είναι πολύ κοντά στην σύλληψη του δράστη και θα έχουμε εξελίξεις πολύ άμεσα.