Ηλικιωμένος άνδρας ανασύρθηκε από τη λίμνη της Καστοριάς

Ανασύρθηκε σήμερα το απόγευμα στις 6:00 από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος είχε πέσει μέσα στη λίμνη στο σημείο  απέναντι από το Ενυδρείο, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Τον ηλικιωμένο άνδρα εντόπισαν πολίτες που είχαν βγει για τη σωματική τους άσκηση στην παραλία της Καστοριάς και ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική.

Αμέσως κατέφθασε στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικήςυροσβεστικής και ανέσυραν τον ηλικιωμένο και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Καστοριάς.

 

άντρας έπεσε πριν λίγο (18:30) στην λίμνη της Καστοριάς, απέναντι από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Ενυδρείο). Ο άντρας εντοπίστηκε από περιπατητές όπου ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Περισσότερα σε λίγο…

Σήμερα Τετάρτη 6/5 στις 6:30 το απόγευμα, στην περιοχή απέναντι από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ηλικιωμένος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βρέθηκε μέσα στη λίμνη της Καστοριάς με κίνδυνο να πνίγει.
Έπειτα από κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο σημείο κατέφθασαν τρία οχήματα με οκτώ υπαλλήλους, όπου στη συνέχεια κατάφεραν να τον ανασύρουν από το νερό.
Ο ηλικιωμένος που είχε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.