Νομικό σύμβουλο για το Φράγμα του Νεστορίου προσέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στην πρόσληψη εξειδικευμένου Νομικού συμβούλου για δημόσια έργα, προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να αποκρούσει τα εργολαβικά “παιχνίδια”, που έχουν καθηλώσει την κατασκευή του Φράγματος Νεστορίου, εδώ και δύο χρόνια μετά και την εκπνοή της τελευταίας προθεσμίας που είχε δοθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην ανάδοχο εταιρεία.

 

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  Κώστα Σκρέκα, στο αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς.

 

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Κασαπίδης “Έχουμε όχι μόνο την πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα αλλά και την τεχνική τεκμηρίωση ώστε να αποτρέψουμε την οποιαδήποτε σκοπιμότητα που μπορεί να οδηγήσει σε μία νέα εμπλοκή του έργου, όπως έχει συμβεί δυστυχώς μέχρι σήμερα. Και για αυτό το λόγο, ως Περιφερειακή αρχή έχουμε δίπλα μας ένα νομικό σύμβουλο εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους έργα, για να αποτρέψουμε με τον πιο δόκιμο τρόπο αυτές τις εμπλοκές στο μέλλον”.