IMG-2ae6e4a0d67b993ee449f487a6f5a0a1-V

Κινητοποιήσεις έξω από τη ΔΕΗ Καστοριάς- έκοψαν το ρεύμα σε συνταξιούχο χήρα

Σε κινητοποίηση προχώρησαν σήμερα σωματεία και φορείς της Καστοριάς έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ διεκδικώντας να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, να μην πληρώσουμε εμείς ξανά την κρίση τους! Αφορμή για την κινητοποίηση στάθηκε το γεγονός ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε συνταξιούχο χήρα γυναίκα, χωρίς καμία προειδοποίηση, επειδή δεν πληρώθηκαν δύο δόσεις την περίοδο της καραντίνας.

Αναδείχτηκε ότι την  ίδια ώρα που μεγαλοξενοδόχοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και καναλάρχες εξοπλίζονται με ζεστό χρήμα μέσα από τα “δωράκια” της κυβέρνησης, την ίδια ώρα που οι ενώσεις των επιχειρηματιών του κλάδου της γούνας ζητάνε κι άλλο ζεστό χρήμα , οι εργαζόμενοι, οι  χιλιάδες άνεργοι  και τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νομού Καστοριάς, όπως και σε όλη τη χώρα, βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται, τα δικαιώματά τους να πέφτουν στο κενό, βλέπουν να τους κόβεται το ρεύμα χωρίς καμία προειδοποίηση επειδή δεν “ανταπεξήλθαν” στις αλλεπάλληλες αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης κατατέθηκε ψήφισμα που υπογράφουν το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας-Δέρματος-Ιματισμού-Κλωστούφαντουργίας, το Σωματείο Κτιστών-Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων, ο Σύλλογος Γυναικών Καστοριάς (ΟΓΕ), ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες