Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Αθλητικά Κωπηλασία Τεράστια επιτυχία για τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Τεράστια επιτυχία για τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Τεράστια επιτυχία για τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Νάτσιουλα Στέλλα και Αναστασιάδου Ευαγγελία

Τεράστια επιτυχία για τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Νάτσιουλα Στέλλα και Αναστασιάδου Ευαγγελία. Μετά και τον δεύτερο αγώνα αξιολόγησης για την είσοδο στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου 2020 στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Νάτσιουλα Στέλλα, κάνοντας φανταστικές εμφανίσεις και τις δύο μέρες, κατάφερε να είναι πρώτη σε όλες τις κούρσες που συμμετείχε (προκριματικούς, ημιτελικό, μεγάλο τελικό), ουσιαστικά χωρίς συναγωνισμό. Η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ., παρότι είναι η πρώτη της χρονιά στην κατηγορία των Νεανίδων, κατάφερε να αποδείξει την τεράστιά της αξία και να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και την είσοδό της στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας το οποίο θα διαρκέσει από τις 6 έως και τις 19 Ιουλίου 2020 και θα διεξαχθεί και πάλι στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Αξιοσημείωτο είναι πως η Στέλλα ανταγωνίσθηκε με πλήθος αθλητριών από τα κορυφαία σωματεία της χώρας, οι οποίες στην πλειοψηφία τους ήταν 2 χρόνια μεγαλύτερες ηλικιακά από την Στέλλα.

Ταυτόχρονα, στο ίδιο κοινόβιο θα συμμετέχει και η σπουδαία αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Αναστασιάδου Ευαγγελία, η οποία μπορεί μεν να μην αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο στον δεύτερο αγώνα αξιολόγησης λόγω κάποιου μικρού προβλήματος, αποτελεί παρόλα αυτά αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, συμμετέχοντας για μήνες τώρα στην προετοιμασία της προολυμπιακής ομάδας για τους αγώνες που θα δώσουν πρόκριση στους Ολυμπιακούς του 2021 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Από το τρέχον κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας θα προκύψουν τελικά οι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στο Σεπτέμβριο στο Βελιγράδι της Σερβίας, με τις δύο αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. να αποτελούν μεγάλα φαβορί για τη συμμετοχή τους, αλλά γιατί όχι και για μια διάκριση στους αγώνες αυτούς.

20190915_104323
Η Στέλλα Νάτσιουλα, μεγάλη νικήτρια στο αγώνισμα του Σκιφ Νεανίδων σε όλους τους αγώνες που συμμετείχε.
DSC_0383
Η Ευαγγελία Αναστασιάδου η οποία συμμετέχει επίσης στο κοινόβιο προετοιμασίας για την Εθνική Ομάδα, με την προπονήτρια του Ν.Ο.Κ. κ. Σιαραφέρα Παρασκευή.

Με δύο λοιπόν αθλήτριες εκπροσωπείται ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς στο κοινόβιο για την ένταξη στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Ομίλου.

Στον δεύτερο αγώνα αξιολόγησης του Σαββατοκύριακου συμμετείχαν επίσης οι αθλητές του Ν.Ο.Κ. Χρήστου Κωστής και Γάκης Πέτρος, καθώς και η αθλήτρια Ρέββα Βασιλική, οι οποίοι αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος και δίνοντας το μέγιστο των δυνάμεών τους, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να ενταχθούν κι αυτοί στο κοινόβιο για την Εθνική Ομάδα.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αθλητές κι αθλήτριές του που συμμετείχαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, καθώς και την προπονήτρια του Ομίλου κ. Σιαραφέρα Παρασκευή για τη σπουδαία δουλειά της και την απαράμιλλη προσήλωσή της στο στόχο της συνεχούς ανόδου του Ομίλου μας, και να ευχηθεί ακόμα περισσότερες επιτυχίες στους αγώνες που ακολουθούν.

ΝΟΚ